Deputatului Marian Cucșa: Universitatea de Științe Agricole din Timișoara primește în sfârșit terenul necesar pentru cercetare

0
288

Învățământul constituie o prioritate pentru ALDE, acesta fiind și principalul motiv pentru care parlamentarii Alianței Libralilor și Democraților susțin domeniul cercetării din învățământul universitar timișorean! Parlamentarii ALDE au susținut în Comisia Juridică din Camera Deputaților transferul unui teren de aproximativ 1700 de hectare din proprietatea statului în proprietatea Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României ” din municipiul Timişoara.

Deputatul Marian Cucșa, președintele ALDE Timiș: “Cercetarea este un domeniu deosebit de important fără de care nu am putea evolua, iar în agricultură, cercetarea se face pe teren, nu în birouri! Voi susține această inițiativă legislativă care vine în sprijinul Universității de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara și implicit a studenților pasionați de agricultură, un domeniu care a avut mult de suferit în ultimii 29 de ani în România.

Proiectul de lege prin care un teren cu o suprafață de 1633,77 hectare urmează să fie trecut din proprietatea statului în proprietatea Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României ” din municipiul Timişoara urmează să intre în plenul Camerei Deputaților care este camera decizională”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.