Noi reguli pentru intrarea în Grecia. Toți turiștii care intră în țară pe la frontiera cu Bulgaria trebuie să prezinte un test negativ pentru COVID-19. Măsura intră în vigoare de pe 14 iulie, iar testul nu trebuie să fie mai vechi de 72 de ore.

0
131

Guvernul de la Atena a anunțat că începând cu 14 iulie, toți cetățenii străini care intră în Grecia prin granița terestră cu Bulgaria trebui să aibă un test negativ la coronavirus efectuat în ultimele 72 de ore, relatează Reuters.

De asemenea vor fi mobilizate unități mobile pentru testarea turiștilor, iar aceștia trebuie să completeze online un formular special cu 24 de ore înainte de a intra în Grecia.

Totodată autoritățile au anunțat că vor intensifica controale pentru respectarea restricțiilor și spun că vor fi efectuate 300 de controale în toată țara până duminică.

Grecia a înregistrat de la începutul pandemiei peste 3.600 de infectări. Presa greacă anunță astăzi că 29 de turiști din România și Bulgaria au fost depistați cu coronavirus la punctul de trecere al frontierei Kulata.

Surse: ReutersEuronews

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.