Incendiu devastator şi o persoană decedată

0
60

Un bărbat de 77 de ani, din oraşul Valea lui Mihai, nu a mai putut fi salvat din flăcările incendiului ce i-a cuprins casa în noaptea de duminică spre luni, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bihor.

Potrivit comunicatului ISU, cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că nefericitul eveniment, soldat cu decesul bărbatului în vârstă de 77 de ani şi cu distrugerea bunurilor din încăperile mistuite de flăcări, a fost generat, cel mai probabil, de o sobă metalică nesupravegheată, în care au fost introduse materiale combustibile pentru care sistemul de încălzire nu a fost proiectat.

Un apelant al numărului unic 112 a sesizat duminică, la ora 23.40, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă cu privire la producerea unui incendiu la o casă din Valea lui Mihai, semnalând totodată posibilitatea ca proprietarul, o persoană vârstnică, să fi fost surprins de flăcări în interior.

Pentru gestionarea evenimentului, la faţa locului s-au deplasat de urgenţă, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Staţiei Valea lui Mihai, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi cu o ambulanţă SMURD.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.