Cel mai mare târg de joburi revine în martie la Timișoara

0
554

targ joburi

Cel mai mare târg de carieră revine la Timişoara. Angajatori de TOP deschide seria celor trei acţiuni derulate la nivel naţional.

Evenimentul se va desfășura la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, în perioada 13-14 martie. Timp de două zile, cei în căutarea unui loc de muncă vor putea interacționa direct cu angajatorii și își vor putea creiona o idee despre job chiar înainte de un posibil interviu. Până la această dată, au confirmat prezența  peste 130 companii din arii diverse de activitate, cu planuri mari de recrutare.  „În privința industriilor reprezentate de către angajatorii confirmați în această primăvară, am observat o creștere accelerată și un interes din partea companiilor din automotive, IT, outsourcing și retail. Din discuțiile purtate până în acest moment cu angajatorii anticipăm o pondere echilibrată a numărului de poziții deschise pentru juniori și profesioniști. Companiile caută de la persoane cu până la șapte ani de experiență, persoane care au capacitatea să coordoneze echipe, până la candidati entry-level, studenți și proaspăt absolvenți”, spune Larisa Blajut, project manager în cadrul Angajatori de TOP.

Evenimentele Angajatori de TOP vor cuprinde două zone special create pentru cei interesați de dezvoltarea lor personală și profesională. Angajatorii care vor sa participe la eveniment se pot înscrie la adresa angajatori@catalyst.ro până pe 28 februarie.

 

(Sursa foto: www.hipo.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.