Doi tineri căutați de autoritățile române şi germane, depistaţi la vama Cenad

0
482

 cenad_vama_frontiera61_600x450_01177200

Doi tineri căutați de autoritățile române şi germane au fost depistaţi la vama Cenad. Poliţiştii de frontieră din cadul I.T.P.F. Timişoara au depistat şi predat unei echipe operative din cadrul I.P.J. Timiş doi cetăţeni români care se sustrăgeau de la executarea pedepsei cu închisoarea pentru sâvârşirea unei infracţiuni de furt pe teritoriul României, respectiv sâvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii în Germania.

Ieri noapte, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat un cetățean roman în vârstă de 24 de ani, domiciliat pe raza judeţului Iaşi. În uma verificărilor, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, ca urmare a săvârşirii infracţiuni de furt. Acesta trebuia să execute o pedeapsă privativă de libertate de 1 an şi 3 luni cu închisoare.

Câteva ore mai târziu, tot la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, un alt  cetăţean român în vârstă de 30 de ani, domiciliat pe raza judeţului Timiş. Polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis un mandat de urmărire internaţională în vederea arestării şi predării către Germania pentru săvârşirea infractiunii contra proprietăţii.

Faţă de cei doi bărbaţi poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei, fiind predaţi unei echipe operative din cadrul I.P.J. Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.