„Plantăm un Codru” la… Iohanisfeld

0
59

CODRU Festival va planta 10.000 de puieţi în localitatea timişeană Iohanisfeld, în zilele de 4 – 5 noiembrie, după ce în sesiunea de primăvară au fost plantaţi tot atâţia arbori la Recaş, acţiunea ecologică contribuind la întărirea şi îmbogăţirea perdelei forestiere construite după inundaţiile din anul 2005, care au produs pagube mari.

În cele două zile, pe lângă acţiunea de împădurire, participanţii vor contribui şi la realizarea instalaţiei artistice Land Art Connecting Spaces, care va fi construită din materiale extrase sau preluate direct din natură (lemn, rocă, pământ), din zonă, şi va fi expusă în respectivul areal. Ca în fiecare an, va fi amenajată o zonă de relaxare cu activităţi interactive pentru toate vârstele. Pe scena special amenajată vor fi susţinute concerte de către mai mulţi artişti locali şi nu numai, arată un comunicat al Asociaţiei CODRU Festival.

Participarea este gratuită, transportul şi ustensilele necesare plantării sunt asigurate de către organizatori.

Până acum, Asociaţia CODRU Festival a organizat trei sesiuni de plantare, natura a devenit mai verde şi mai bogată cu 18.000 de copaci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.