Salonul Industriei Ușoare, ediția de vară și-a deschis astăzi larg porțile!

0
74

Salonul Industriei Ușoare și-a deschis astăzi larg porțile la Timișoara! Ediția de vară a evenimentului are loc la Centrul Regional de Afaceri găzduiește, în perioada 23 – 27 mai.

Notorietatea de care se bucură evenimentul este conferită de publicul vizitator care a găsit în edițiile precedente ceea ce caută: un bogat sortiment de produse de calitate superioară şi preţuri corecte, acceptabile pentru toate categoriile de cumpărători.

Având în vedere succesul de care se bucură Salonul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali dar nu numai, CCIA Timiș a programat pentru anul acesta cinci ediții.

“Astăzi s-a deschis la Centrul Regional de Afaceri ediția de vară a Salonului Industriei Ușoare. Participă peste 50 de firme din întreaga țară, care prezintă spre vânzare o gamă largă de produse de îmbrăcăminte, încălțăminte, dedicate sezonului și printre altele mai prezintă și marochinărie, haine pentru copii, bijuterii, cosmetice, produse naturiste. Pot să vă spun că prețurile sunt accesibile, pentru toate buzunarele. Expoziția este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10-20 și duminică, 10-18. Intrarea este liberă. În parcare funcționează, ca și la celelalte ediții, târgul de produse tradiționale, care își așteaptă cumpărătorii cu o serie de produse de casă, apicole, dulciuri de casă, mezeluri”, spune Aura Culea, organizatorul expoziţiei.

Un condiment bine gustat și apreciat la toate edițiile, TÂRGUL DE PRODUSE TRADIȚIONALE își așteaptă vizitatorii cu dulciuri  de casă, mezeluri, produse apicole și articole de artizanat.

Expoziţia este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 – 20.00, iar duminică, între orele 10.00 – 18.00.

Intrarea este liberă.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here