Cu căruţa prin Timişoara! Câte amenzi au dat poliţiştii locali, căruţaşilor în ultima perioadă?

0
53

Polițiștii locali, cu ochii pe căruţaşii care circulă ilegal prin Timişoara.

Astfel, de la începutul lunii au fost depistați șapte căruțași care se deplasau cu vehiculele prin oraș fără a avea aviz din partea Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei, motiv pentru care aceștia au fost sancționați cu amendă în valoare de 300 lei fiecare.

Căruţaşii au fost depistați în zone precum Calea Buziașului, str. Nicolae Cocea, Martir Marius Nemțoc, Matei Millo. De la începutul anului au fost aplicate un număr de 35 sancțiuni contravenționale.

“Poliția Locală atrage încă o dată atenția că este interzisă circulația autovehiculelor cu tracțiune animală în oraș fără aviz și va continua să acționeze pe această linie deoarece posesorii de vehicule cu tracțiune animală nu ţin cont de pericolul la care se expun şi nici de pericolul la care îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic, continuând să încalce prevederile legale”, transmit reprezentanţii Poliţiei Locale Timişoara

Totodată, Poliția Locală cetățenii care observă astfel de încălcări ale legislației le pot sesiza la numerele de telefon telefon 0256.968 sau 0256.246.112 pentru ca polițiștii locali să se deplaseze la fata locului în vederea luării măsurilor de sancționare contravențională.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here