Misiune economică în Statele Unite! Firmele timişene, invitate

0
35

CCIA Timiș lansează o nouă misiune economică în Statele Unite ale Americii.

Seria misiunilor economice anuale organizate de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în Statele Unite ale Americii continuă cu o misiune economică multisectorială care va avea loc la New York, Washington și Las Vegas, în perioada 28 august – 7 septembrie 2018.

În funcţie de interesul participanţilor, vor fi organizate întâlniri de afaceri menite intensificării relaţiilor comercial-economice româno-americane, identificării de noi posibilităţi de colaborare, stabilirii de contacte de afaceri directe cu firme americane interesate în a face afaceri cu parteneri români.

Anul trecut, în perioada 20 noiembrie – 1 decembrie, 13 firme timișene au luat parte la o misiune economică similară, în cadrul căreia a fost vizitat Salonul Internațional Auto Show Las Vegas iar cu sprijinul Consulatelor Generale ale României de la New York și Los Angeles și al Camerei de Comerț Româno-Americane au avut loc întâlniri B2B pe domenii de interes

Costul participării la misiunea economică este 2.370 Euro pentru firmele membre ale CCIAT şi include:

Transport cu avion pe ruta Belgrad – New York – Washington – Las Vegas și retur;
Cazare 10 nopți în cameră dublă la hoteluri de 3 și respectiv 4 stele;
Transferuri aeroport – hotel – aeroport;
Asistenţă din partea CCIAT pe perioada desfăşurării misiunii economice.

Data limită de confirmare este 4 mai 2018. Datorită creşterii preţului biletelor de avion, costul deplasării va creşte funcţie de data confirmării şi rezervării biletului.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.