Restricții de tonaj (7,5 t)circulația rutieră pe drumurile județene din cauza caniculei

0
58

CJ Timiș  a decis ca în perioada 09 iulie – 14 iulie, având în vedere prognozele Administrației Naționale de Meteorologie, să impună restricții de circulație pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Aceste restricții vor fi aplicate zilnic, între orele 10:00 și 20:00, pe toate drumurile administrate de Consiliul Județean Timiș.

Măsurile sunt luate în conformitate cu O.G. nr. 43/1997, art.44, alin. (2) și (3), privind regimul drumurilor cu modificările și completările ulterioare.

Sunt exceptate de la aceste restricții transporturile de persoane, animale vii și produse perisabile, vehiculele implicate în intervenții de urgență sau care acționează la lucrările de reparații pe drumurile gestionate de CJ Timiș, transporturile poștale, de echipamente de prim-ajutor, distribuție de carburanți, de mărfuri sub temperatură controlată, de vehicule avariate, apă și hrană în zone calamitate, transporturile funerare, precum și cele care vizează activități militare și salubrizarea stradală.

 

Dacă prognozele se vor modifica, perioada de restricții ar putea fi prelungită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.