Apa se va opri la începutul săptămânii viitoare pe mai multe străzi din Timișoara

0
73

Aquatim anunță o serie de lucrări planificate pentru începutul săptămânii viitoare, ceea ce va duce la întreruperea furnizării apei. Astfel, luni, 7 august, între orele 8-16, se va executa o conectare de conducte la intersecția străzilor Gavril Musicescu și Cercului. Aceste lucrări fac parte din proiectul „Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Sud – Lot 2” și vor afecta furnizarea apei pe mai multe străzi din zonă.

De asemenea, marți, 8 august, între orele 9-15, se va executa o conectare de conducte la intersecția străzii Surorile Martir Caceu cu Aleea F.C. Ripensia. Aceste lucrări sunt parte a aceluiași proiect și vor duce la întreruperea furnizării apei pe alte străzi din apropiere.

Pe 8 august, de asemenea, se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție în mai multe localități. Ca urmare, între orele 9-18, alimentarea cu apă va fi întreruptă în Pișchia, iar între orele 9-14, presiunea apei va fi scăzută în Sacoșu Turcesc. Aceste lucrări de întreținere preventivă au ca scop asigurarea unei calități corespunzătoare a apei potabile.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal, este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri create.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.