Universitatea de Stiințele Vieții “Regele Mihai I” a fost gazda delegației conduse de , ambasadorul Republicii Indonezia

0
65

Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara a fost gazda delegației conduse de Excelența Sa M. Amhar Azeth, ambasadorul Republicii Indonezia în România, împreună cu Andreea Rusu, responsabil afaceri culturale, sociale și turism.

Pe parcursul vizitei, au fost abordate discuții privind colaborările existente cu universitățile din Republica Indonezia, dar și potențiale colaborări cu alte universități de profil, în vederea extinderii relațiilor bilaterale cu mediul academic și facilitării schimbului de cadre didactice și studenți prin programul de mobilități Erasmus+, dar și a dezvoltării de noi proiecte de cercetare și Erasmus+.

Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timisoara a fost reprezentată de către prof. dr. Sorin Mihai Stanciu, prorector Relații internaționale, conf. dr. Laura Șmuleac, prodecan responsabil cu cercetarea, coordonator departamental Erasmus+ și responsabil Relații internaționale cu Asia și asist. univ. dr. Raul Pașcalău, coordonator instituțional Erasmus+.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.