Primăria Timișoara a dat startul la Planul de Acțiuni pentru un Oraș Verde

0
3

Primăria Municipiului Timișoara are în lucru Planul de Acțiuni pentru un Oraș Verde, elaborat cu sprijinul BERD (Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare). Scopul planului este de a elabora măsuri de politici publice și investiții durabile în infrastructură pentru a deveni un „oraș verde”. 

Primăria Municipiului Timișoara invită cetățenii să răspundă la un chestionar online care are scopul de a prioritiza principalele provocări de mediu care afectează orașul și zona metropolitană. Scopul acestei consultări publice este de a stabili principalele provocări pe termen scurt (în următorii 5 ani), precum și de a formula o viziune de dezvoltare sustenabilă, în colaborare cu locuitorii orașului.

Consultarea publică este realizată online, accesând link-ul chestionarului: https://freeonlinesurveys.com/s/9ti039r4 sau scanând codul QR, până la data de 30 ianuarie 2023. Întrebările la care cetățenii sunt rugați să răspundă vizează cele 7 sectoare analizate (Energie, Clădiri, Transport, Industrie, Apă și Apă Uzată, Deșeuri și Utilizarea Terenurilor), iar durata de completare a chestionarului este de aproximativ 10 minute.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.