Timişorenii au fost prezenţi la deschiderea celei mai frumoase baze de padel din România: Padel Palace din Braşov

0
159

O investiţie de sute de mii de euro care a meritat fiecare cent! 5 terenuri profesioniste de padel, asemenea pe care se joacă în World Padel Tour, un teren pentru simplu, unde orice îşi poate îmbunătăţi loviturile, vestiare moderne, zonă de recepţie, magazine cu echipament sportiv, etc, întinse pe mai multe sute de metri pătraţi. Cam aşa ar trebui să arate orice bază profesionistă din ţară!

Aşadar, Braşovul are de zilele trecute o bază fantsatică şi la ce investiţii sunt în derulare în zona acestui sport, oraşul de la poatele Tâmpei a devenit deja capitala padelului din România.

Deschiderea oficială s-a făcut, cum altfel, decât cu o competiţie de mare anvergură, la care au participat aproape 100 de echipe din Braşov, Timişoara, Zărneşti, Cluj, Bucureşti, dar şi din Republica Moldova.

Competiţia s-a desfăşurat pe durata a trei zile şi a fost extrem de spectaculoasă, nivelul concursului fiind extrem de ridicat. La jumătatea concursului a avut loc şi deschiderea oficială cu un party de bun simţ, în care s-a pus accent pe socializare şi voie bună.

Ca orice echipă ce se respectă, Padel Center Timişoara, sub egida Constructim, a participat cu mai mulţi sportivi la cel mai intens eveniment al anului din acest sport. Andreas Niemersheim şi Klaus Herle au devenit campioni la nivelul 2, după un parcurs excelent în care şi-au „subordonat” toţi adversarii. La acest nivel, Mădălin Ilinca şi Lucian Perescu au fost eliminaţi dramatic în semifinale, astfel ratându-se o finală 100% timişoreană. Tot în această divizie, gemenii Mircea şi Radu Vasiu au avut o comportare onorabilă. La nivelul 1, Klause Herle / Bruno Perescu şi Mădălin Ilinca / Vali Roşu nu au trecut de faza grupelor, dar cu siguranţă au obţinut o experienţă binevenită care îi vor ajuta în continuare. La nivelul 3, Denis Sas / Daniel Neacşu au fost eliminaţi greu de viitorii campioni, iar Paul Rotundu şi Adi Şunea, deşi au pierdut în primul tur, s-au impus pe tabloul consolărilor, câştigând apoi trei partide la rând. La nivelul 4, Daniel nNeacşu şi Paul Rotundu au ajuns în marea finală, unde au pierdut dramatic, în setul decisiv.

Lista câştigătorilor:

Divizia 1: Rafael Moreno / Aramnd Baboian
Divizia 2: Andrea Niemersheim / Klaus Herle
Divizia 3: Emanuel Baboian / Marcel Laufer
Divizia 4: Bogdan Banu / Cristi Buture
Dublu mixt: Armand Baboian / Bianca Hîncu
Feminin: Roxana Jianu / Andreea Ardelean

„Am primit doar feedback-uri pozitive în timpul turneului, dar și ulterior, aspect care ne răsplătește munca depusă și ne face sa fim mândri ca la Braşov avem cel mai modern club de Padel din România. Sunt mândru ca la acest turneu am aratat că Padel înseamnă sport, distracţie, socializare și că toată lumea s-a simțit foarte bine la Braşov. Felicitări tuturor participanților la turneu, dar mai ales câștigătorilor, care au făcut un adevărat spectacol pe terenul de joc! Va așteptăm cu drag la Padel, un sport care o sa va cucerească de la primul punct jucat”, a spus Nicolae Rozorea, de numele căruia se leagă padelul din judeţul Braşov.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.