Accident grav lângă Albina! O maşină în flăcări

0
46

Astăzi, 24.11.2022, la ora 12:53, pompierii au fost solicitați să intervenim la un accident rutier pe DJ592, la ieșirea din localitatea Albina.

La fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale de primă intervenție și comandă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, 2 echipaje SMURD și un efectiv de 18 pompieri.

În accident au fost implicate 2 autoturisme în care se aflau 3 persoane. În urma impactului, două victime au rămas încarcerate într-un autoturism care a luat foc. Incendiul a fost localizat de ceilalți participanți la trafic, fiind ulterior lichidat de echipajele de pompieri.

Cele două victime au fost extrase și predate echipajelor medicale, o victimă în stare de inconștiență (sex feminin) și o victimă conștientă și cooperantă (sex masculin). Cealaltă persoană implicată în accident, sex masculin, a fost preluată de o ambulanță SAJ. Cele 3 victime vor fi transportate la spital pentru îngrijiri de specialitate. Pompierii militari asigură măsurile PSI necesare.

oamenii legii, ajunşi la faţa locului vor trebui să stabilească împrejurările în care s-a petrecut nefericitul eveniment rutier.

Foto: INFO TRAFIC jud. TIMIȘ/FB

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.