Agresor recidivist arestat după ce a lovit o vânzătoare. Totul a plecat de la o sticlă de băutură

0
30

Prost şi agresiv. Şi beat… şi pericol public! Faptă reprobabilă făcută de un recidivist.

Poliţia Municipiului Hunedoara, a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, despre faptul că, o femeie în vârstă de 48 de ani din municipiul Hunedoara, în timp ce se afla în timpul programului de lucru în calitate de vânzătoare la o unitate comercială situată pe strada Cerbului, din municipiul Hunedoara, a fost agresată la locul de muncă.

A venit un bărbat – mult spus bărbat – care i-a cerut să acesteia să îl servească cu o bătură alcoolică rece şi pentru că, vânzătoarea nu avea acea băutură la temperatura cerută, acesta a agresat-o fizic lovind-o cu pumnii și picioarele doborând-o la pământ. În urma agresiunii victima a fost transportată de urgență la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

După comiterea faptei, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Hunedoara, în urma cercetărilor penale si a investigaţiilor operative, au reuşit identificarea și depistarea autorului respectiv un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul Hunedoara, recidivist, după ce în urmă cu câțiva ani a comis pe raza municipiul Hunedoara același gen de faptă, împotriva altei vânzătoare, pentru care a primit o amendă penală.

În data de 27 octombrie 2022, autorul agresiunii a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior fiind prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara cu propunere de luare a măsurilor legale ce se impun.

În data de 28 octombrie 2022, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus faţă de autorul agresiunii măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.