S-a lansat Născut pentru Sport Timiş nr.3, revista campionilor care va ajunge la 5000 de copii din județ

0
104

Asociația Junior SPORT (în calitate de inițiator) și Consiliul Judeţean Timiş, prin Centrul de Cultură și Artă Timiș (în calitate de partener principal), astăzi, de Ziua Educației Naționale, în Sala Multifuncțională a Consiliului Județean Timiș, au lansat Revista Născut pentru Sport Timiș nr. 3 – cel mai important produs de manifestare al Caravanei Educației în Județul Timiș ediția a IV-a.

Caravana Educației în județul Timiș ediția a IV-a este parte a proiectului național Născut pentru Sport, proiect inițiat, în urmă cu 11 ani, de Asociația Junior Sport, pentru care Ministerul Educației este partener oficial național. În cazul Caravanei Educației în județul Timiș, Inspectoratul Școlar Județean Timiș este, încă de la prima ediție din 2019, partener oficial local. Caravana Educației în județul Timiș ediția a IV-a este un proiect cuprins și promovat în programul „TIMIȘOARA CAPITALĂ EUROPEANĂ A CULTURII” – Timișoara 2023.

În ce constă Caravana Educației în județul Timiș – ediția a IV-a? În editarea și tipărirea Revistei Născut pentru Sport Timiș nr. 3 și în distribuția acesteia în școlile cu clasele I-VIII din județul Timiș, de către marii sportivi și antrenori timișeni promovați în acest număr de revistă, în cadrul a 12 ediții ale acțiunii „AZI SUNT PROFU’ TĂU DE SPORT!”. Toate edițiile acestei acțiuni sunt desfășurate sub egida Ministerului Educației, prin Inspectoratul Școlar Județean Timiș și sunt organizate de Trima Events – compania de PR & Marketing & Coordonare distribuție parteneră a Asociației Junior Sport.

Revista Născut pentru Sport Timiș nr. 3 a fost tipărită în 5000 de exemplare, iar aceste exemplare au fost realizate cu suportul venit de la: Consiliul Județean Timiș, prin Centrul de Cultură și Artă al județului Timiș (parteneri principali); Primăriile Buziaș, Giroc, Ghiroda, Moșnița Nouă, Dudeștii Noi și Șag (parteneri); CS Politehnica Timișoara, CS UVT (partenerii oficiali locali); Decathlon, Herbalife Nutrition, World Class (sponsori principali), ICE DYP, Hotel Spa Ice Resort, Padel Center, CS Ripensia, Women Rally, Sweet Pink by Eli (sponsori).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.