S-a dus la „fetiţe”, dar a rămas nesatisfăcut, fără bani şi luat pe capotă

0
24

Joi, în jurul orei 22:40, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de un bărbat de 43 de ani despre faptul că două tinere i-ar fi sustras 1.300 lei din buzunar.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că bărbatul, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a dorit să apeleze la serviciile sexuale oferite de două tinere pe care le cunoştea doar din vedere, astfel că, împreună cu acestea, s-a deplasat cu un autoturism în zona unei staţii de alimentare cu carburaţi (zona de centură a municipiului Petroşani), unde bărbatul ar fi coborât din autoturism, iar una dintre tinere l-ar fi deposedat de 1.300 de lei.

În urma vizualizării imaginilor sistemului de supraveghere video al staţiei de alimentare cu carburaţi, poliţişti au stabilit că bărbatul, pentru a împiedica fuga celor două tinere aflate în autoturism, s-a poziționat în faţa autoturismului, fiind „luat pe capotă” şi împins câţiva metri.
De asemenea, tinerele au părăsit staţia fără a achita suma aferentă combustibilului cu care a fost alimentat autoturismul.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și furt, iar în urma cercetărilor a fost identificată o tânără de 21 de ani, din municipiul Petrosani, faţă de care poliţiştii au luat măsura preventivă a măsura reținerii pe o durată de 24 de ore.

În cauză, procurorul de caz a dispus extinderea urmăririi penale şi cu privire la comiterea infracţiunii de tentativă de omor și declinarea cercetărilor către Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.