La doar 19 ani îl paşte puşcăria! Ce caută, aia găseşte

0
26

La data de 29 septembrie, polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara au reținut un tânăr, în vârstă de 19 ani, bănuit de furt calificat. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

În fapt, la data de 28.09.2022, în jurul orei 18:00, polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara au fost sesizați de un bărbat, cu privire la faptul că în noaptea de 26/27.09.2022, în jurul orei 01:30, persoane necunoscute ar fi escaladat gardul împrejmuitor al imobilului situat pe strada Izlaz din municipiul Timisoara, iar din curtea acestuia ar fi sustras mai multe scule electrice, cauzând un prejudiciu de aproximativ 3.000 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, în cursul acestei zile, 29 septembrie, polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara au identificat și depistat în municipiul Timișoara un tânăr, în vârstă de 19 ani, bănuit de săvârșirea faptei, acesta fiind condus la sediul secției de poliție pentru audieri.

Prejudiciul a fost recuperat parțial.

Bănuitul a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului și recuperării prejudiciului în totalitate.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.