SCM OHMA Mozzart Bet, la ora debutului în Europa

0
38

SCM OHMA Mozzart Bet  pleacă miercuri spre Croația pentru primele partide oficiale ale sezonului 2022/2023. Alb-violeții vor disputa două meciuri în Alpe Adria Cup, competiție la care participă în premieră.

Mai mult, SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara este prima formație din România înscrisă în Alpe Adria Cup, unde va debuta joi, împotriva echipei croate KK Zabok, dar va juca și vineri, cu KK Rogașka (Slovenia). Ambele partide vor avea loc de la ora 20,00 (ora României).

„Mergem în Croația cu speranța de a juca un baschet bun, de a nu repeta greșelile făcut în ultimele circa 15 minute ale finalei de la Cupa Timișoara UVT și de a reuși cel puțin o victorie. Suntem pregătiți pentru competiție, dar nu știm ce găsim acolo. Am făcut un scouting în privința lotului adversarelor, însă nu găsim video cu aceste echipe, pentru că au jucat doar pe plan local și este greu să ajungem la aceste filmări”, spune antrenorul Dragan Petricevic, antrenor SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara.

După turneul din Croația (unde sâmbătă se vor întâlni Zabok și Rogașka), competiția va continua în formula etapelor programate în octombrie, noiembrie și decembrie:

12 octombrie: SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara – Spisșki Rytieri (Slovacia)

23 noiembrie: Spisșki Rytieri – SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara

30 noiembrie: SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara – KK Zabok

14 decembrie: SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara – KK Rogașka

„Suntem încântați să jucăm în Alpe Adria Cup. Clubul debutează în competiție, iar scopul nostru este să reprezentăm Timișoara în cel mai bun mod posibil. Este greu să vorbești despre obiective sportive, când nu cunoști prea multe despre adversare, însă vom încerca să mergem cât mai departe în competiție”, a declarat Nikola Gajic, noul căpitan SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.