UVT sprijină sportul şi va colabora cu SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara

0
43

UVT vrea să se implice mai mult în sportul timişorean de performanţă şi şi-a ales un colaborator de top.

Parteneriatul dintre Universitatea de Vest din Timișoara și SCM Ohma Timișoara, prim-divizionara de baschet a oraşului, are ca obiectiv cooperarea activă, în vederea susținerii și promovării reciproce prin sport și educație.

Prin colaborarea stabilită între UVT și SCM Ohma Timișoara părțile vor contribui la promovarea sportului ca stil de viață și a educației pentru sănătate în rândul studenților, cât și pentru întreaga comunitate locală. De asemenea, este vizată susținerea sportului de performanță pentru echipele de baschet și baschet 3×3 la nivel de seniori și juniori. Pe viitor, se urmărește extinderea ariei de colaborare, promovarea pe plan național și internațional, dar și cooperarea activă cu reprezentanți ai mediului economic, social și instituțional, prin organizarea de acțiuni și evenimente comune.

Rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea: „Sportul de performanță este bine să fie sprijinit printr-o cât mai bună infrastructură sportivă, dar și prin antrenori și formatori specializați. Toate aceste resurse se regăsesc la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul UVT, iar parteneriatul pe care îl deschidem astăzi cu SCM Ohma Timișoara va urmări dezvoltarea oportunităților sportive pentru studenți, dar și susținerea performanțelor Ohma Timișoara. Mult succes sportivilor timișoreni din echipa Ohma Timișoara, în cooperare cu sportivii UVT!

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.