3 medalii de aur pentru canotorii bănăţeni

0
44

Federația Română de Canotaj a participat între 3 și 4 septembrie la Campionatele Europene Under 23 de la Hazewinkel, din Belgia. Lotul de Tineret a fost format din 38 de sportivi, grupați în 12 echipaje. Timişenii Laurenţiu Danciu şi Andreea Iorgovan, pregătiţi de Zlatomir Balojin s-au aflat printre protagonişti.

Sportivii din Banat au pus serios umărul în cucerirea a trei medalii de aur.

Astfel, în proba de patru plus unu rame masculin (BM4+), prin echipajul compus din Andrei-Petrișor Axintoi, Alexandru Gherasim, Florin Arteni, Alexandru-Laurențiu Danciu și Maria-Antonia Iancu, echipa jul românesc a obţinut aurul. La fel ca în proba de 8+1 feminin (BW8+), prin echipajul compus din Amalia Bucu, Andreea Iorgovan, Estera-Costina-Beatrice Vîlceanu, Alina-Maria Baletchi, Manuela-Gabriela Lungu, Geanina Dumitrița Juncanariu, Alice-Elena Turcanu, Elena Suta și Victoria-Ștefania Petreanu.

Ultima finală a Campionatelor Europene Under 23 vine cu a 5-a medalie de aur pentru delegaţia României şi a treia pentru un echipaj la care a participat un timişean, 8+1 masculin (BM8+), Andrei-Petrișor Axintoi, Alexandru Gherasim, Florin Ceobanu, Andrei Lungu, Andrei Mândrilă, Claudiu Neamțu, Florin Arteni, Alexandru-Laurențiu Danciu și Maria-Antonia Iancu!

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.