Premieră: Prima maşină dezvoltată de CryptoData, va fi prezentată la Timişoara

0
41

Momentum, supermașina dezvoltată de compania CryptoData, va fi prezentată la Timișoara, în cadrul conferinței Tech Talks care va avea loc joi, 1 septembrie.

Evenimentul reunește dezvoltatori, cercetători, lideri de afaceri, creatori, factori de decizie IT și studenți care vor discuta despre modelarea lumii cu puterea inteligenței artificiale, a tehnologiei 3D și a științei datelor.

În cadrul conferinței vor putea fi explorate cele mai noi tehnologii și descoperiri din mediul de afaceri, iar experții în domeniu vor explica modul în care inteligența artificială și evoluția internetului 3D impactează societatea în ziua de azi.

Cu această ocazie va ajunge, în premieră, la Timișoara și mașina Momentum, primul supercar electric cu modul Blockchain dezvoltat integral în România de compania CryptoData.

”Momentum este un prototip de supercar electric care dezvăluie posibilitatea integrării de tehnologii inovatoare în industria auto. Prin acest concept car, industria auto întâlnește proprietățile tehnologiei Blockchain, deschizând astfel noi orizonturi în generarea de utilitate și beneficii financiare”, au transmis organizatorii Tech Talks.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.