Colterm întrerupe furnizarea apei calde pe mai multe străzi din Timișoara

0
45

Colterm anunță că se întrerupe furnizarea apei calde de consum și a încălzirii luni, 29 august, în vederea finalizării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană, Etapa II” și pentru trecerea la noua rețea reabilitată.

Se oprește furnizarea după cum urmează:

Astfel, de la ora 0800 până la ora 1800, la  punctul termic 40. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Ion Ionescu de la Brad, Silistra, Luminița Botoc, Silistra;

– la  punctele termice 71, 72, 73, 75, Spitalul Victor Babeș și la Institutul de Boli Cardiovasculare. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc pe străzile: Calea Lugojului, Renașterii, Dorobanților, Simion Bărnuțiu, Telegrafului, Topologului,  Tibiscum, George Bacovia, Viorelelor, Lalelelor, Ovidiu, Eugen Pop, Cornel Lazăr,  Alex. Miletici, Behelei, Zoltan Kodaly.

Vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrărilor cade direct în sarcina prestatorului.

Totodată, pentru remedierea unor  defecțiuni tehnice apăruta la rețeaua primară de termoficare a Municipiului Timișoara, tot în ziua de 29.08.2022, se  întrerupe furnizarea apei calde de consum, de la  ora 8º la ora 14ºº, la  punctul termic 91. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Aleea Icar, Aștrilor, Azurului, Orion, Sirius, Bulevardul Sudului.

Colterm atrage atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei calde de consum în scopuri menajere, până la limpezirea ei.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.