Un tâlhar a fost depistat la puțin timp după ce a dat lovitura

0
46

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au reținut un bărbat, în vârstă de 34 de ani, bănuit de tâlhărie calificată. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

În fapt, în data de 10.08.2022, în jurul orei 08:40, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că în cursul nopții, o persoană necunoscută ar fi a sustras dintr-un supermarket, situat pe strada Lacului din Timisoara, mai multe produse alimentare și cosmetice, iar în momentul în care a fost surprins de agentul de paza, l-ar fi agresat fizit pe acesta, pentru a-și asigura scăparea.

În urma investigațiilor efectuate, în cursul zilei de ieri, 10.08.2022, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Timișoara au identificat în Timișoara, un bărbat de 34 de ani, bănuit de comiterea faptei.

În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tâlhărie calificată”, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului și recuperării prejudiciului în totalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.