Gest nobil din partea unor angajați ai Direcției de Prestări Servicii Timiș

0
30
20 de angajați ai Direcției de Prestări Servicii Timiș au donat sânge pentru semenii aflați în dificultate, chiar de Ziua Județului Timiș.
În fiecare zi, viața a zeci de timișeni depinde de sângele donat de semenii lor, astfel că 20 de angajați ai Direcției de Prestări Servicii Timiș, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, s-au alăturat unei campanii instituționale de donare de sânge. Angajații direcției s-au mobilizat și s-au prezentat astăzi, 28 iulie, la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Timișoara, pentru a dona sânge.
Printre participanți s-a numărat și directorul Direcției de Prestări Servicii Timiș, Ciprian Trocan, acesta subliniind importanța conștientizării nevoii de sânge în rândul comunității: „Felicit și mulțumesc colegilor care au răspuns acestui demers umanitar! Merită să înțelegem cu toții că donarea de sânge este un gest normal și sănătos și nu avem nevoie de alte drame ca să facem un lucru atât de simplu”.
Prin acest gest de bunăvoință, angajații instituției au dorit să-i încurajeze și să-i motiveze pe cei din jurul nostru prin propriul exemplu ca să salveze vieți prin donarea de sânge. La nivel național încă ne confruntăm cu un deficit major de donatori de sânge, numărul acestora fiind mult sub necesarul medical.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.