Poli a plecat în cantonamentul din Slovenia! Copilul antrenorului, ultima noutate din lot

0
38

Astăzi, 7 iulie, alb-violeţii încep stagiul centralizat de la Slovenj Gradec, pe parcursul căruia echipa bănățeană va disputa patru jocuri amicale.

Antrenorul principal Bogdan Andone se va baza iniţial pe 23 de nume, existând în continuare discuţii cu jucători pentru completarea lotului în perioada următoare, vizate pentru întărire fiind în special poziţiile din axul central. Echipa va reveni în ţară luni, 18 iulie.

Lotul alb-violet pentru cantonament:

Portari: Dan Isvoranu, Harrison Devenish-Meares, Rareş Murariu, Mario Balica (născut 2006);

Fundaşi: Călin Jurj, Denis Radu (2003), Cristian Bocşan, Tudor Moţiu (2004), Cătălin Oanea, Carol Taub;

Mijlocaşi: Alin Ignea, Silviu Pană, Răzvan Milea, Luchian Gologan (2004), Marco Andone (2002, fiul antrenorului, venit de la CS Tunari), Ervin Bakoş (2004), Daniel Benzar, Adrian Zaluschi, Cosmin Bîrnoi, Dan Pureca (2004), Ionuţ Bătănaşi (2003);

Atacanţi: Daniel Olariu (2004), Raul Ţurcaş (2004).

În lotul alb-violet se regăsesc nu mai puţin de opt tineri din Academia Politehnica. Ar fi fost nouă, dar din păcate chiar ieri, fundaşul Cosmin Huminic (n. 2004) a suferit o accidentare gravă – ruptură de ligament încrucişat. Mai lipsește din cauza unei accidentări și Doru Andrei.

Cu jucătorii noştri a făcut deplasarea şi Ionuţ Bătănaşi (născut 2003), ex-FCSB, SPAL (Italia) şi Rapid, mijlocaş de profil ofensiv liber de contract.

„În mare măsură vom efectua două antrenamente pe zi, probabil exceptând zilele de meci. Sunt patru meciuri cu echipe din Slovenia. Ne vom focusa cât mai mult să remediem din lucrurile pe care nu le facem aşa de bine în momentul de faţă, să ne perfecţionăm, să muncim şi să încercăm să ne organizăm cât mai bine ca echipă – să pregătim sezonul următor. Va fi un mix între partea fizică, partea tehnico-tactică şi jocuri, pentru că e important să avem jocuri, să vedem şi lucrurile bune şi greşelile pe care le vom face, ca să le putem corecta”, Bogdan Andone, antrenor principal Politehnica Timişoara

Reamintim programul jocurilor din Slovenia:

10 iulie (ora urmează să fie stabilită) – NK Tabor Sežana (L1 Slovenia)

14 iulie, ora 12.00 – NK Brinje Grosuplje (L2 Slovenia)

17 iulie, ora 11.00 – NK Fužinar Ravne (L2 Slovenia)

17 iulie, 18.00 – NK Triglav Kranj (L2 Slovenia)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.