Padel pe pâine! Invitație la un eveniment deosebit ce se desfășoară sâmbătă și duminică

0
136

Sportul care a cucerit în ultimii ani România, padelul, trece la etapa următoare. Vorbim de runda a V-a a Ligii Cluburilor la padel, eveniment organizat de ACS Padel Center la baza specială din Dumbrăvița.

Competiția a început la Timișoara și a străbătut Ardealul, prin Cluj și Oradea, revine în orașul de pe Bega, ca apoi să treacă și peste Carpați, în județul Brașov și bineînțeles la București.

Circa 25 de echipe din Vestul țării se vor întrece pe 3 niveluri, începători, avansați și profesioniști. Se va juca în sistem grupe, fiecare cu fiecare, apoi câte 2 echipe din fiecare serie vor avansa în fazele eliminatorii, semifinale.

Meciurile încep sâmbătă, când pe cele trei super-terenuri de la baza Padel Center se vor disputa meciurile din grupă, iar etapa continuă duminică, cu partidele din semifinale și finale. Organizatorii au pregătit și multe surprize participanților, dar și spectatorilor, care sunt așteptați să vină la turneul timișorean.

„Sperăm la o competiție de bun nivel, cu meciuri echilibrate și intense. Vor veni și băieții din Oradea, care la ei acasă au câștigat la Nivelul 1. Ne dorim revnașa acum, dar să ne păstrăm titlurile și la Nivelul 2 și 3. Vă așteptăm la bază și garantăm spectacolul”, ne-a spus Mădălin Ilinca, unul din organizatorii competiției.

Reamintim, marea miză a Ligii Cluburilor este găsirea celor mai bune echipe care să reprezinte România la Malaga în Spania, la Liga Campionilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.