Impact devastator! Un şofer a murit după un accident uşor de evitat

0
62

În data de 16 iunie 2022, un bărbat în vârstă de 53 de ani din localitatea Criscior, în timp ce conducea un autoturism pe DC 742A, din direcția Brad-Stănija, a părăsit partea carosabilă pe partea dreaptă a sensului de mers și a intrat în coliziune frontală cu un arbore situat în apropierea părții carosabile.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Tot în județul Hunedoara, un tânăr în vârstă de 29 de ani din municipiul Alba-Iulia, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe DN7 dinspre Deva spre Simeria, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul care se deplasa în fața sa, condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 49 de ani, din orașul Geoagiu, intrând în coliziune cu acesta, fiind proiectat în șanțul din partea dreaptă a părții carosabile pe sensul de mers Deva-Simeria.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a unei femei în vârstă de 55 de ani din municipiul Orăștie. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.