Descinderi la Primăria Timișoara. Se verifică un posibil abuz

0
62

Polițiștii din cadrul IPJ Timiș au efectuat noi descinderi, în această dimineață, 18 mai, la Primăria Timișoara. Potrivit unor informații pe surse, oamenii legii ridică documente într-un dosar în rem, in care se cercetează acuzații de abuz în serviciu.

Dosarul este unul in rem, iar cercetările se fac după ce Rebeca Bedelean a ajuns șefă la Spații verzi în primărie, fără să aibă vechimea cerută prin lege.

În schimb, primarul Fritz, care are pe capul său şi amenziile COLTERM încearcă să abată privirea spre altceva.

„Cum să furi 11 hectare în mijlocul orașului, nederanjat de nimeni? Exact asta se întâmplă de ani de zile cu multe terenuri ale primăriei de pe malul Begăi. Deși sunt domeniul public, pe ele funcționează activități private – terase, cluburi, zone de agrement – și sunt ridicate chiar construcții fără niciun titlu legal. Bugetul Timisoarei a pierdut și încă pierde zeci de milioane de lei pentru că unii fac profit pe proprietatea noastră a tuturor fără să plătească niciun leu. Parazitarea domeniului public se va termina.

De azi, o echipă multidisciplinară din Primărie și Poliție Locală va demara o amplă acțiune de verificare a modului în care este ocupat domeniul public și privat al Municipiului Timișoara, mai ales pe malul Begăi. Și vom recupera ce este de recuperat. Deși există deja dosare pe rol la unele dintre cazuri, cum este la Ștrandul Termal sau la Clubul Heaven, sunt încă multe situații nesesizate până acum.

Știu că această acțiune îmi va pune o grămadă de mafioți în cap. Știu că deranjez un cuib de viespi care până acum a avut protecție. Mă aștept la procese, la denigrări și campanii de manipulare prin ricoșeu. Dar asta nu mă va opri. Vom aduce milioane de lei în bugetul local și vom valorifica malul Begăi în beneficiul tuturor timișorenilor. Vă țin la curent”, a declarat primarul Fritz.

 

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.