Prognoza pentru Banat în următoarele două săptămâni. Cum va fi vremea de 1 Mai

0
36
vremea

Valorile termice vor fi uşor mai coborâte decât cele specifice perioadei în următoarele două săptămâni (25 aprilie – 8 mai), în aproape toate regiunile ţării, cu maxime de 24 de grade Celsius şi minime de zero grade, în timp ce probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai ridicată în prima parte a intervalului, reiese din prognoza publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) pentru perioada 25 aprilie – 8 mai 2022.

În Banat, în perioada 25 – 27 aprilie, media maximelor va fi de 19 – 20 grade. Ulterior datei de 27 aprilie, temperatura aerului va scădea spre valori ce se vor situa în jurul a 17 grade în medie. Din 30 aprilie şi până la sfârşitul intervalului, variaţiile termice vor fi în general nesemnificative, maxima regională caracteristică fiind de 18 – 20 de grade, în medie.

Minimele vor scădea uşor, de la 9 grade la începutul intervalului, spre valori medii de 7 grade în data de 27 aprilie, apoi vor creşte uşor până spre 8 – 9 grade Celsius în 28 aprilie. După data de 28 aprilie şi până la sfârşitul intervalului, variaţiile temperaturii aerului vor fi nesemnificative, media regională a minimelor fiind de 7 – 8 grade. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi ridicată în intervalul 25 – 30 aprilie, apoi din nou după data de 1 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.