SCM Timişoara a început sezonul în forţă cu o victorie la 90 de puncte diferenţă

0
37

Noul campionat a început pentru SCM USAMVB Timișoara cu o victorie acasă, în fața formației CSU Alba Iulia. A fost 96-6 (56-0), cu 14 eseuri înscrise de formația bănăţeană, dintre care 13 transformate.

Primul dintre ele a fost înscris de Corrado Stețco, în secunda 38 a întâlnirii, transformat apoi de Alin Conache. Alb-violeții și-au asigurat punctul bonus ofensiv încă din primul sfert de oră, după alte trei eseuri reușite de nou-venitul Macovei, din nou Ștețco și Jipa. Până la pauză, elevii lui Calafeteanu reuşiseră deja 8 eseuri, 6 venind în partea secundă, când şi oaspeţii au punctat prin doua lovituri de penalizare

Marcatori SCMT: Jipa – trei eseuri, Ștețco, Jgerenaia – câte două eseuri, Macovei, Tiqe, Manumua, Andrei Mureșan, Altiniok, Baloyi – câte un eseu, Alin Conacge – un eseu și 12 transformări, Jipa – o transformare. Oaspeții au înscris din două penalități ale lui Tandea.

„Ne așteptam să fim două echipe cu nivel de joc diferit, dar am ținut ritmul până la sfârșit și a ieșit bine. Am fost mulți tineri și mulți nou-veniți în teren și mă bucur că am putut marca, și unii, și alții”, a spus Corrado Ștețco, care a reuşit dubla în primele 12 minute.

A fost multă lume la stadionul de rugby din Ronaţ, care s-au bucurat de un joc d ecalitate din partea favoriţilor. Cum nu se putea ca totul să fie la superlativ, arbitrul Robert Dascălu a condus slab un meci extrem de uşor şi din 80 de minute regulamentare a lăsat circa 68…

Foto: Leonard Ardelean

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.