Ripi pierde acasă cu Buzăul, dar e sigură de locul din Liga 2 şi în sezonul următor

0
37
Meciul de fotbal dintre Ripensia UVT Timisoara si FC Buzau, contand pentru etapa a 4-a play-out Grupa A Liga 2 pe Stadionul Electrica din Timisoara, sambata 16 aprilie 2021. SEBASTIAN TATARU / MEDIAFAXFOTO

Ripensia Timișoara a pierdut astăzi în fața celor de la FC Buzău (0-1), într-un meci contând pentru etapa a 4-a din play-out, grupa B. În ciuda acestui eșec, având în vedere insuccesul celor de la FC Brașov (0-2 cu Unirea Dej), roș-galbenii sunt salvați direct din punct de vedere matematic, cu trei runde înaintea încheierii stagiunii de play-out.

Roș-galbenii nu au putut conta pe o serie de jucători. Țieranu și-a ispășit a doua etapă de suspendare, iar Mitrov, Gavra, Ene, Sturzu, A. Macrițchii și Rogac au fost indisponibili din punct de vedere medicale. Cu toate acestea, ripensiștii au ținut piept adversarilor mai bine experimentați în multe perioade ale partidei. De altfel, singurul gol a venit în urma unui nesincronizări la o fază fixă. În minutul 35, Trebotic a marcat cu capul din 6 metri, după un corner executat de Neicuțescu.

La Ripensia, a debutat juniorul Sorin Avrămescu, el găsindu-și loc în echipa de start. În partea a doua, fundașul Rareș Butnărașu și atacantul Ovidiu Agapie și-au bifat și ei debutul la seniori.

În etapa viitoare, Ripensia joacă în deplasare, în 22 aprilie, la Unirea Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.