Oportunități de afaceri România-Spania, în webinar la CCIA Timiș

0
30

Sub sloganul „Șansa ta la un parteneriat internațional”, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Ambasada României în Regatul Spaniei organizează primul eveniment economic online România – Spania, destinat dezvoltării și promovării schimburilor comerciale bilaterale cât și identificării de noi oportunități de afaceri și investiții pe cele două piețe.

Webinarul se va desfășura marți, 27 aprilie 2021, pe platforma Zoom a CCIA Timiș, cu începere de la ora 11.00 (ora României).

Evenimentul se adresează companiilor timișene care au stabilit relații de afaceri pe piața din Spania dar și celor care doresc să cunoască actualul climat de business și oportunitățile de afaceri pentru companiile românești pe piața spaniolă.

Tematicile vor fi susținute de Dna. Iulia Schnecker – Ministru Consilier în cadrul Biroului de Promovare Comercial-Economică (BPCE), Dl. Bogdan Bădescu – Consilier economic în cadrul BPCE și Dl. Bogdan Stănescu – Consul General al României la Sevilla.

Vor adresa mesaje de salut E.S. Doamna Gabriela DANCĂU, Ambasadorul României în Regatul Spaniei și Doamna Florica CHIRIȚĂ, Președinte Executiv al CCIA Timiș.

Înregistrarea la eveniment se face accesând linkul de mai jos:
https://zoom.us/meeting/register/tJUuc–gqjsjEtBdNol4DVN47auGuuq-4OKl

Participarea firmelor este gratuită.

Termenul limită pentru înregistrare este 26 aprilie 2021.

Informații suplimentare la tel. 0372 185 285, email: office@cciat.ro, dra. Cristina Coroian.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here