Ani grei de inchisoare pentru membrii clanului „Caldaras” din Lugoj!

0
25

In august 2017, clanul Caldaras din Lugoj ,suparati pe faptul ca familia lui Sain Mihaila nu le oferea o taxa de protectie de 100.000€ , s-au deplasat spre locuinta acestora din urma iar din masina au executat focuri de arma. In curtea casei se aflau membrii ai familiei Sain si minori. Vazand faptul ca politia din Lugoj nu a facut niciun demers in dosar la acel moment, dosarul s-a declinat la Bucuresti. Abia aici dosarul s-a finalizat, inculpatii fiind trimisi in judecata la Tribunalul Timis

Adrian Popescu, avocatul partii vatamate a declarat pentru Gazeta din vest ca este fericit ca justitia inca functioneaza in Romania iar atacurile in stil mafiot sunt pedepsite.

„Sentinta data de Tribunalul Timis este o dovada ca justitia in Romania functioneaza si atacurile din Lugoj in stil mafiot de tip italian sunt pedepsite. Condamnarea aceasta demonstreaza ca Lugojenii sunt cu un pas mai aproape de a se bucura din nou de liniste in orasul lor iubit.”, a declarat Adrian Popescu.

Magistratii din Timisoara au dat pedepse cuprinse intre 10 si si 13 ani de inchisoare pentru tentativa de omor. Sentinta nu este una definitiva si poate fi atacata in termen de 10 zile.

foto: lugojeanul.ro

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here