Grav accident , pe Calea Aradului. Un șofer a făcut infarct și a lovit două mașini în trafic

0
36

Accident cu patru mașini pe Calea Aradului colț cu strada Mitropolit Lăzărescu, lângă Cimitirul Eroilor.

Potrivit poliţiştilor, din primele cercetari se pare că bărbatului a suferit un infarct   în timp ce se afla la volan, iar din această cauză ar fi intrat cu viteză în maşina din faţa lui, care ulterior a ricoşat în cel de-al treilea autoturism, apoi s-a înfipt în gardul Cimitirului Eroilor din Timişoara.

Şoferul care a provocat acest accident, avea 37 de ani şi suferit un infarct  , acesta fiind găsit decedat de echipajele de intervenţie care au sosit imediat la locul accidentului.

Conform martorilor, se pare că un șofer a făcut infarct la volan și a rămas cu piciorul pe pedala de accelerație. A lovit o mașină care a fost proiectată în gardul cimitirului, după care a intrat în alte două autoturisme.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, pompieri dar și ambulanțe.

Două persoane au fost transportate la spital, șoferul vinovat de producerea accidentului și o altă persoana ce se afla în una din mașinile lovite.

Din păcate medicii n-au mai putut face nimic pentru șoferul care a făcut infarct, fiind declarat decesul.

 

„Un bărbat a condus un autoturism pe Calea Aradului, dinspre Piaţa Consiliul Europei spre strada Miresei, iar în apropiere de intersecţia cu strada Mitropolit Doctor Vasile Lăzărescu a intrat în coliziune cu autoturism ce circula regulamentar, ulterior fiind proiectat pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un alt autoturism. În urma impactului, unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un gard”, a declarat Alexandra Petrovici, purtător de cuvânt IPJ Timiş.

Polițiștii au deschis un dosar penal

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.