Se schimbă vremea, în România! Temperaturi mai mici cu aproape 20 de grade , în unele regiuni! ploi,lapovita ger puternic, ninsori si viscol., în următoarele zile.

0
4

Administrația Națională de Meteorologie a emis, miercuri, o avertizare cod galben de ger, vânt puternic, ninsori viscolite și polei.
Incepand de joi sunt asteptate temperaturi scazute, dar si vant puternic, ninsori viscolite si polei. Temperaturile vor scadea de la plus 10-11 grade  ,  pana la -9 si chiar -10 grade Celsius.
 Vremea se va răci brusc în toate regiunile astfel încât în noaptea de 11 spre 12 februarie va fi ger în vestul, nordul, nord-estul și centrul țării. Treptat, vor predomina ninsorile, la început în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, Moldova și zonele montane, apoi și în Dobrogea și cea mai mare parte a Munteniei și se va depune strat de zăpadă, pe alocuri consistent.

Treptat vor predomina ninsorile la inceput in Banat, Crisana, Maramures, Transilvania, Moldova si zonele montane, apoi si in Dobrogea si cea mai mare parte a Munteniei si se va depune strat de zapada, pe alocuri consistent. Local se va semnala polei sau ghetus.Vantul va avea intensificari in toata tara, amplificand senzatia de frig, cu viteze de 55 – 65 km/h si temporar peste 70 – 80 km/h, mai ales in sud-vest, centru, est si sud-est. La munte vantul va sufla tare, cu rafale de peste 70…90 km/h, iar indeosebi in zona inalta vor depasi 100 – 120 km/h transmis reprezentantii Agentiei Nationale de Meteorologie.

 

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here