Grav accident , nu departe de Timișoara! un autoturism s-a izbit violent de un tir

0
1
Un grav accident de circulație a avut loc în această după amiază pe șoselele din Timiș. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra volanului și s-a izbit violent de un tir.

În urma impactului, șoferul a rămas încarcerat. Medicii de pe ambulanță sosiți la locul accidentului n-au mai putut face nimic pentru bărbatul care se afla în autoturism. Aceștia au declarat decesul victimei.

Accidentul s-a petrecut între localitățile Șag și Jebel.

”Am fost solicitați să intervenim la un accident rutier între localitățile Șag și Jebel. La fața locului s-au deplasat de urgență o autosepcială de primă intervenție, o autosepcială de descarcerare, un echipaj SMURD și 7 pompieri. În accident a fost implicat un autotren și un autoturism in care se afla doar șoferul. În urma impactului, șoferul autoturismului a rămas încarcerat. Din nefericire, medicul sosit la fața locului a constatat decesul victimei încarcerate”, transmit reprezentanții ISU Banat.

Polițiștii timișeni au deschis o anchetă în acest caz.

”Un bărbat a condus un autoturism pe DN 59 dinspre localitatea Șag înspre localitatea Jebel, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autotren ce circula regulamentar. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.