Se deschid sălile de sport. de sâmbătă 5 decembrie.

0
50

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în ședința care a avut loc în această după-amiază, fiind convocată de prefectul de Timiș, Liliana Oneț.

Prefectul Liliana Oneț a convocat, vineri, o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în cadrul căreia s-a făcut o analiză în privința redeschiderii sălilor de sport.

Oneț a spus că decizia închiderii sălilor de sport a fost luată când rata de infectare în județ era de peste 6,2 / 1.000 de locuitori și era în creștere. Acum a fost cerut un punct de vedere de la Direcția de Sănătate Publică Timiș, ținând cont de contextul epidemiologic actual. Rata de infectare pe județ este 4 / 1.000 de locuitori. „Și la nivelul municipiului Timișoara trendul este ușor descendent. O analiză de specialitate a fost prezentată în cadrul ședinței de vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie, conf. dr. Emilian Popovici. Au fost solicitate puncte de vedere și din partea reprezentanților instituțiilor Ministerului Afacerilor Interne, instituții care au atribuții de control”, a transmis prefectura.

S-a votat și s-a decis ca sălile de sport să fie redeschisede sâmbătă, 5 decembrie.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here