Impact mortal pe autostrada A1! Un om a murit, iar alți doi au ajuns la spital

0
17

Accident grav în această după amiază pe autostrada A1, între Lugoj și Deva! Au fost implicate o autoutilitară și un autoturism.

Impactul a fost unul extrem de violent, astfel că unul dintre pasagerii din mașină a zburat prin parbrizul mașinii. Din păcate medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru victimă, decât să constate decesul. Celelalte două persoane din mașină au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la spital.

La fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de primă intervenție, o motocicletă SMURD, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, 2 echipaje SMURD și 15 pompieri. În accident au fost implicate o autoutilitară în care se afla șoferul și un autoturism in care se aflau 3 persoane. În urma impactului, o persoană din autoturism a fost aruncat în afara mașinii, ulterior fiind declarat decedat de către medicul sosit la fața locului. Celelalte 2 persoane din autoturism au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Șoferul autoutilitarei refuză transportul la spital”, transmit reprezentanții ISU Banat.

Primele date arată că  s-a produs din cauza șoferului autoturismului. Acesta circula pe banda 1, dinspre Lugoj spre Deva, iar în zona Făgetului nu a păstrat distanța față de autoutilitară și a lovit-o din spate. Tânărul decedat avea 25 de ani și era pasager pe scaunul din dreapta în autoturism. Șoferul și un alt pasager au fost răniți și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here