Restaurantele s-ar putea redeschid din 1 septembrie ?

0
16

Orban anunţă o întrunire miercuri a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă. Premierul: Vom discuta regulile de campanie pentru alegerile locale şi reluarea activităţii în spaţii închise de tip restaurant.

Premierul Ludovic Orban este de părere că a fost oprită răspândirea epidemiei de coronavirus, motiv pentru care restaurantele ar putea fi redeschise. El a cerut grupului de suport tehnico-științific să analizeze posibilitatea redeschiderii lor, pentru ca guvernul să poată lua o decizie în acest sens chiar în această săptămână.

„Am solicitat grupului de suport tehnico-științific să analizeze posibilitatea reluării activității în restaurante, în spații închise. Aștept o evaluare și în funcție de aceasta vom lua o decizie. În cursul acestei săptămâni va trebui să luăm o decizie.

Oricum va trebui să luăm o decizie pentru că se va termina sezonul estival și odată cu scăderea temperaturii… De exemplu, la munte e rece dimineața și a greu să servești micul dejun pe terasă. Vor trebui luate măsurile pentru a permite ușor, ușor redeschiderea în condiții de siguranță”, a declarat Orban.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here