Start lucrărilor la sala de sport din Șag

0
19

Primarul comunei Șag, Flavius Rosu anunta ca incep lucrarile la sala de sport. Vineri, 21 august, a fost semnata autorizatia de construire, iar in cateva zile vor demara lucrarile.

“Am depus inca din 2017, la Compania Nationala de Investitii, solicitarea pentru construirea unei sali de sport in Sag. Dupa depasirea procedurilor birocratice, s-a semnat in ianuarie 2020, contractul de proiectare si executie lucrari, in urma licitatiei organizare de CNI. Pana acum, firma castigatoare a realizat proiectul de constructie, iar noi am obtinut de la toate institutiile statului, avizele necesare emiterii autorizatiei de constructie. Astazi, cu bucurie, am semnat Autorizatia de Construire! Lucrarile vor demara in cateva zile, termenul de executie, conform contractului, este de 11 luni!”, scrie pe pagina sa de Facebook, primarul comunei Sag, Flavius Rosu.

Sala va avea o tribuna de 102 locuri si se va construi pe strada VIII-a nr 13-15, proiectul fiind unul agreat de CNI, referitor la datele tehnice. Valoarea lucrarilor este de 5 617 410 lei + TVA.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here