Flavius Alin Rosu hotarat sa castige un nou mandat de primar la Sag

0
1
Flavius Alin Rosu a reusit in doar 4 ani sa schimbe radical localitatea Sag asta cu toate ca a avut un consiliu ostil. Acum edilul spera ca noua Alianta pentru Sag sa obtina majoritatea in consiliul local si lucrurile sa mearga mai bine.
„Ani de zile Sagul a avut de suferit din cauza blocajelor asa zis politice. Nu a fost scutita de aceasta plaga care incetineste normalitatea in Romania nici administratia pe care cu onoare am servit-o in numele dumneavoastra si al votului dat in 2016 de catre comunitatea sageana. Am avut patru ani grei, dar implinirile au fost pe masura, in ciuda unor neimpliniri inerente. Pe care le vom transforma in impliniri, cu sprijinul tuturor celor de buna credinta.
Am facut eforturi uriase sa depasim blocajele, sa demontam minciunile si sa punem caramizile la locul lor, intr-o constructie ce am inceput sa o ridicam etapa dupa etapa.
Am finalizat proiecte, dar mai ales am pus bazele unora noi, a caror implementare in perioada ce vine va schimba fata comunei noastre. Este nevoie insa, ca in Consiliul Local sa avem unitate. Dezbinarea intretinuta cu osardie de politicieni de conjunctura trebuie sa se sfarseasca ACUM! Si pentru ca nu politica sau politicienii o vor realiza, ci doar dumneavoastra, va propun o lista omogena de Oameni, nu de politicieni. Ci de persoane, de individualitati, din toate zonele comunei, cu care vreau sa construim pentru Sag.
Oameni care cunosc Sagul. Oameni care iubesc Sagul. Oameni a caror energie, timp si efort vor fi folosite pentru implicare totala si nu pentru razboaie si frustrari personale, duse in fapt impotriva interesului general. Este momentul ca sagenii sa trimita in Consiliul Local o majoritate unita! Alianta pentru Sag (AS) este solutia pe care, cu seriozitate si incredere o propun pentru acest demers fara precedent.”, a scris primarul din Sag pe pagina personala de facebook.
Lista Aliantei penru Sag:
1. Rosu Flavius Alin
2. Ciuculescu Daniel
3. Cristescu Loriana
4. Sarbovan Vlad- Calin
5. Bujora Sebastian
6. Vlad Ioan
7. Saucă Cristian
8. Marincu Borislav
9. Cereguti Aurel
10. Kari Drumof Mihaela
11. Buda Florin
12. Vodă Codruta
13. Iftimia Andra
14. Baran Marcela
15. Pantea Petre
16. Chiritescu Vasile
17. Torok Eufimia-Amalia
zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.