Atac in plina zi la Timisoara, tanara talharita de mobil. : un mascat an timpul liber din Timișoara a prins talharu

0
4

Un polițist de la trupele speciale ale IPJ Timiș a prins un hoț care jefuise o tânără. Norocul tinerei a fost ca mascatul să treacă prin zonă fix când a fost atacată de prădător. Omul a ajuns în spatele gratiilor.

Aseară, 11 august a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii Secției 5 Timișoara au fost direcționați pe strada Albinelor din municipiu, întrucât o tânără de 20 de ani anunța că prin acte de violență i-a fost sustras telefonul mobil, pe care îl avea în mână, de către o persoană necunoscută, anunță IPJ Timiș.

În urma strigătelor fetei, un polițist aflat în timpul liber, din cadrul S.A.S Timiș a pornit în urmărirea bărbatului. La scurt timp tânărul de 23 de ani a fost imobilizat de către colegul nostru, ulterior fiind predat polițiștilor din cadrul Secției 5 Timișoara.

În urma probatoriului administrat de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, tânărul de 23 de ani a fost reținut pentru 24 de ore pentru sâvârșirea infracțiunii de tâlhărie, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here