Ziua Internationala a Mediului sarbatorita de ADID Timis!

0
9

ADID Timș și  Zona Specială de Dezvoltare Lions Dinamic Plus reprezentată prin Președinte de Zonă Ana Crăsneanu, în parteneriat cu CJT au organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Mediului, un concurs de desene online intitulat Impreuna pentru mediu,  cu implicarea a peste 300 de participanți: reprezentanți ADID , elevi, cadre didactice și  voluntari Lions.

Concursul a fost organizat de către ADID Timiș și prin voluntariat, de către membrii Lions, din Zona Specială de Dezvoltare Lions Dinamic Plus în unitățile de învățământ unde activează voluntari Lions.

Prin desenele transmise online, copii au ilustrat importanța protejării mediului.

Concursul a fost organizat pe două secțiuni: învățământ primar – clasele I-IV și învățământ gimnazial clasele V-VIII, colectându-se peste 200 de desene. Desenele au fost jurizate astăzi, 05 iunie 2020, în urma organizării unei expoziții în Foaierul de lângă Sala Multifuncțională a Consiliului Județean Timiș.

Premiile concursului constau în: locul I – bicicletă, locul II – set role și locul III – trotinetă pe fiecare secțiune în parte, 100 de tricouri inscripționate și diplome de participare pentru toți elevii participanți și cadrele didactice implicate.

Premiile vor fi distribuite după încetarea Stării de Alertă, cu anunțarea în prealabil a datei de distribuire și festivitate.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.