Mai multe trenuri suspendate reintră în circulație,Din 1 iunie

0
13

Călătorii care aleg trenul ca mijloc de circulație trebuie să știe că, CFR Călători continuă procesul de repunere în circulație a trenurilor a căror circulație a fost temporar suspendată în timpul pandemiei.

Primele trenuri au fost repuse în circulație, gradual, odată cu ieșirea din starea de urgență și continuă cu data de 1 iunie 2020. Excepție fac trenurile care nu au funcție în această perioadă (ex: trenurile de navetă pentru elevi).

„Pentru a avea o predictibilitate a cererii de transport, inclusiv a persoanelor care au abonamente și autorizații, și pentru a ne putea astfel dimensiona cât mai bine capacitatea trenurilor la numărul de locuri solicitat, recomandăm tuturor călătorilor noștri cumpărarea biletelor din timp. Începând cu data de 3 iunie 2020, cumpărarea cu anticipație a biletelor înainte de plecare, crește de la 10 la 20 de zile.

Recomandăm cumpărarea Online a biletelor de tren pentru a evita aglomerația la ghișee/casele de bilete și manipularea banilor în numerar. La ghișeu, este indicată efectuarea plății cu card bancar sau telefon, în punctele de vânzare unde este posibil acest lucru“, anunță cei de la CFR Călători.

CFR Călători mai recomandă pasagerilor să nu aleagă doar trenurile de la orele de vârf, având în vedere că, majoritatea companiilor/instituțiilor au introdus programul decalat pentru angajați.

Din data de 3 iunie, CFR Călători va permite familiilor, persoanelor care locuiesc/lucrează împreună să ocupe locuri alăturate. Persoanele care nu fac parte din aceste categorii, vor cumpăra locuri distanțate.

Masca de protecție la bordul trenurilor CFR Călatori este obligatorie pe toată durata călătoriei. Se subliniază purtarea corectă a măștii, astfel încât să acopere gura și nasul.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here