DROGURI ADUSE DIN SPANIA, DESCOPERITE DE POLIȚIȘTI ȘI PROCURORI

0
11

Poliţiştii şi procurorii DIICOT au reţinut un bărbat de 39 de ani, liderul unei grupări care se ocupa cu transportul de droguri de risc din Spania, în România. Drogurile erau ascunse în colete expediate din Malaga

Potrivit unui comunicat de presă, de vineri, al Poliţiei Române, poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti –  S.C.C.O. Ilfov, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au realizat un flagrant, joi, la Timişoara, iar ulterior, au făcut două percheziţii domiciliare în localitatea Foeni, judeţul Timiş, la membrii unei grupări infracţionale de trafic de droguri.
„Activităţile au fost desfăşurate într-un dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la comiterea, de către o grupare infracţională, de infracţiuni de trafic de droguri de risc şi introducere în ţară de droguri de risc. În fapt, membrii reţelei, coordonată de un bărbat de 39 de ani, ar fi introdus în ţară droguri de risc (cannabis vegetal), ascunse în colete expediate din localitatea Malaga – Spania, cu destinaţia Timişoara. Astfel, pe parcursul investigaţiilor, au fost descoperite 4,17 kg. de cannabis vegetal. În urma acţiunii de prindere în flagrant delict, au fost depistate 4 persoane”, se arată în comunicat.

Liderul grupării a fost adus la audieri, la sediul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, fiind reținut pentru 24 de ore.

Acțiunea a fost sprijinită de polițiști de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, Direcția Operațiuni Speciale din I.G.P.R. și de jandarmi ai Grupării Mobile de Jandarmi „Glad Voievod” Timișoara.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here