Suferinta unui asistent medical, chemat să își salveze propriul copil! Micuțul de 4 ani a fost lovit de o mașină .

0
16

 

Chemat sa isi salveze fiul. Momente cumplite pentru un salvator de pe elicopterul SMURD

Un angajat al SMURD care deserveste ambulanta aeriana a avut parte de un soc sambata dimineata dupa ce a fost solicitat sa intervina la un accident de circulatie petrecut în localitate Fârdea din județul Timiș

Serviciile de urgenta au fost anuntate ca pe raza localitatii Fardea un baietel de 4 ani a fost lovit de o masina. Imediat, mai multe echipaje ale politistilor si salvarii au mers spre locul indicat prin 112 iar personalul medical a stabilit ca baiatul trebuie transportat de urgenta la spital. Avand in vedere varsta pacientului, dar si posibilele probleme ivite in urma impactului cu masina, medicii au decis sa ridice de la sol de la Timisoara elicopterul SMURD.

L-a lovit în plin cu autoturismul, iar la fața locului a fost trimis de urgență un elicopter SMURD.Asistentul medical care făcea parte din echipaj, a avut un șoc în momentul în care a văzut victima pe care venise să o salveze. Era propriul copil. În acel moment, timpul s-a oprit în loc.

Si-a adunat toate puterile și, cu inima strânsă de durere, s-a comportat ca un profesionist. Martorii povestesc ca își ținea copilul de mana și îl încuraja mereu. Micuțul a fost stabilizat, și adus cu elicopterul la Timișoara.

Copilul este  acum la spital, în afara oricărui pericol.

FOTO:  lugojinfo.ro.

 

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.