Dudeștii Noi și Parța se alătură localităților pentru care NU trebuie declarație pe proprie răspundere! Cererea de la Lugoj a fost respinsă

0
7

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș, s-a întrunit, astăzi, în sistem videoconferință.

La primul punct de pe ordinea de zi s-a luat în discuție solicitarea Primăriei municipiului Lugoj de a se emite o hotărâre a Comitetului Județean Pentru Situații de Urgență în baza căreia să se circule înspre/dinspre localități din jurul Lugojului fără declarație pe proprie răspundere.

În urma votului membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență s-a respins solicitarea Primăriei municipiului Lugoj.

In timpul discuțiilor s-a precizat faptul că, pe perioada stării de alertă, se poate circula în afara localității către/dinspre locul de muncă pe baza  unei adeverințe eliberate de

angajator, sau a legitimației de serviciu, nefiind nevoie de declarație pe propria răspundere. Aceasta din urmă fiind completată pentru deplasări în afara localității pentru alte motive, prevăzute în declarație transmit reprezentanții Prefecturii Timiş cu privire la solicitarea de la Lugoj.

Cel de-al doilea punct de pe ordinea de a vizat introducerea localităţilor Dudeștii Noi și Parța în lista unităţilor administrative pentru care nu trebuie completată declaraţia pe proprie răspundere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here