Patronul firmei care a făcut dezinsecția în blocul de pe Mioriței, unde au murit doi copii și o femeie a fost trimis în judecată!

0
6

Patronul firmei care a facut dezinsectia într-un bloc din Timisoara, unde au murit doi copii si mama unuia dintre ei, trimis în judecata.

Alti trei minori au avut nevoie de îngrijiri medicale. Incidentul a avut loc in noiembrie.

Conform anchetatorilor, firma respectivă ar fi folosit, între altele și o substanță extrem de periculoasă, fosfura de aluminiu, regăsită în insecticidul denumit „Delicia – GASTOXIN”. Substanța are efecte letale în caz de inhalare, șinecesită pentru utilizare autorizație specială.

Substanțele cu care s-a facut deratizarea în blocul din Timișoara ar fi fost cumparate de pe piața neagră. Patronul firmei ar fi declarat anchetatorilor că a luat substanțele fără documente și ca știa ca acestea sunt mai puternice decât de obicei. Acesta ar fi primit însă asigurări că apartamentele în care a facut dezinsectia nu erau locuite.

Sorin Ioan Buta e acuzat de trafic de produse sau substante toxice, ucidere si vatamare corporala din culpa. El se afla în arest la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here